Köszöntjük az Üveges24 honlapján

Cégünk üvegezéssel azon belül is hőszigetelt, thermo üvegek cseréjével és egyedi üveges munkák kivitelezésével foglakozik. Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt, hővédő üvegek cseréjét akár azonnal.

Kik az ügyfeleink? magánszemélyek, cégek, vállalkozások, hivatalok, intézmények és akár ÖN is!

Milyen problémával keresnek meg minket? Legtöbb ügyfelünk sérült, repedt, törött, bepárásodott hőszigetelt - thermo üvegének cseréje miatt keres meg bennünket

Fő profilunk: Hőszigetelt üvegek cseréje, Biztonsági üvegek, Egyedi üvegek gyártása és egyedi üveges munkák kivitelezése

Miben számíthat ránk? Felmérjük az üvegkár mértékét, ingyenesen árajánlatot adunk a teljes üvegcserére illetve üveges munkára

Mi ebből a hasznuk az ügyfeleinknek?

 • gyári thermo üveget építünk be, gyári 10 év jótállással
 • hivatalos gyári minőségi igazolással rendelkezik az üveg
 • legmodernebb összetétellel (argongázzal és lowE bevonttal)
 • teljes körű szolgáltatást nyújtunk önnek, akár karosszékből intézve
 • csökken a ház fenntartási költsége, és jelentősen javul a lakók közérzete

Üvegcsere biztosításra hogyan működik?

Kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadása után megküldjük önnek tájékoztató árunkat az üvegcserével kapcsolatban. Ha ön rendelkezik biztosítással akkor kérjük jelentse be az üvegkárt biztosítójának, mellékelje az általunk adott ajánlatot üvegcserére. Van amikor rögtön jóváhagyja a javítást a biztosító és van amikor kiszáll szemlére ahol megnézik a sérült üveget, le fotózzák és engedélyezik a javítás megrendelését.

Méretpontosítás, helyszíni felmérés

A megrendelés után minden esetben kiszállunk pontos méretet venni és megtekinteni a thermoüveg, üveg beépítés körülményeit. Ott tudjuk pontosítani az üveg gyártási méreteit. Legtöbb esetben a belső távtartólécre bele van gravírozza a rétegrend, és a méret de van amikor szükséges az üveg kiszedése, kibuktatása a pontos rétegrend vastagság megállapításához. Ilyenkor természetes az üveget vissza tesszük. Ettől nem fog nagyobb sérülés keletkezni rajta. A felmérés nem tart 10-15 percnél tovább.

Hőszigetelt üveg beépítése

Az üveg ahogy megérkezett a gyárból ami kb 2-5 nap, (extra esetben van lehetőség 24 órán belüli gyártásra is felár ellenében) önnel egyeztetett időpontban kiszállunk és beépítjük a hőszigetelt thermoüveget. A beépítési idő hozzávetőleg 1 óra bár ez változtat az üvegek méretétől az ablak elhelyezkedésétől és a cserélendő thermo üvegek számától. Az üvegcsere után átadjuk a munkát.

Egyéb üveges munkák kivitelezése:

Vállalunk még egyedi méretre gyártott méretpontos üveg zuhanykabin - zuhanyfal készítést, üvegajtó és zuhanyajtó készítést, kültéri és beltéri üvegkorlát gyártást beépítéssel, nyomtatással vagy színes üveggel dekorált konyha hátfal üveg készítést. Tükör készítést egyedi méretre akár helyszíni beépítéssel ragasztással valamint egyéb üveges munkák kivitelezését, edzett üveg készítését 4mm - 25 mm .-ig ill megmunkálását.

 

Működési  területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Mány, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint. Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket +36 70 391 4030.

 

 

Cserepes Tibor +36 70 391 4030 Telephelyünk: 2040 Budaörs, Kinizsi út 2 / Károly Király út 145 / Bór út 48 (M7 autópálya mellett) -ipari park D/45. Nem mindig tartózkodunk a telephelyen így kérjük mielőtt meglátogatna minket hívjon.

 

Ingyenes ajánlatkérés üvegcserére

Ajánlatkérő adatok

Üvegcserével kapcsolatos adatok

Hőszigetelt üveg típusa

Segítse munkánkat!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

  Segítse munkánkat!

  captcha

   

  Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Tata, Telki, Törökbálint, Zsámbék