Ajtó ablak üvegezés, üvegcsere

Üvegest keres? Akkor a legjobb helyen jár! Vállajuk törött, sérült, repedt 2 vagy 3 rétegű hőszigetelt, hővédő üvegek cseréjét akár azonnal. Az általunk kiállított számlát a biztosító társaságok elfogadják, így ha ön rendelkezik lakás biztosítással akkor önnek a szolgáltatásunk árát a biztosító társaságok megtérítik.

Üvegcsere biztosításra hogyan működik?

1. Ingyenes árajánlatkérés üvegcserére

Kérjük töltse ki ajánlatkérő űrlapunkat ahol néhány adat megadása után megküldjük önnek tájékoztató árunkat az üvegcserével kapcsolatban.

2. Az üvegkár bejelentése

Ha ön rendelkezik biztosítással akkor kérjük jelentse be az üvegkárt biztosítójának, mellékelje az általunk adott ajánlatot üvegcserére. Van amikor rögtön jóváhagyja a javítást a biztosító és van amikor kiszáll szemlére ahol megnézik a sérült üveget, le fotózzák és engedélyezik a javítás megrendelését.

3. Az üvegcsere megrendelése

A megrendelés után minden esetben kiszállunk pontos méretet venni és megtekinteni a beépítés körülményeit. Ott tudjuk pontosítani az üveg gyártási méreteit. Legtöbb esetben a belső távtartólécre bele van gravírozzva a rétegrend. A felmérés nem tart 10-15 percnél tovább.

4. A üveg beépítése

Az üveg ahogy megérkezett a gyárból ami kb 2-5 nap, (extra esetben van lehetőség 24 órán belüli gyártásra is felár ellenében) önnel egyeztetett időpontban kiszállunk és beépítjük a üveget. A beépítési idő hozzávetőleg 1 óra bár ez változtat az üvegek méretétől az ablak elhelyezkedésétől és a cserélendő thermo üvegek számától. Az üvegcsere után átadjuk a munkát.

Egyéb üveges munkák kivitelezése:

Vállalunk még egyedi méretre gyártott méretpontos üveg zuhanykabin - zuhanyfal készítést, üvegajtó és zuhanyajtó készítést, kültéri és beltéri üvegkorlát gyártást beépítéssel, nyomtatással vagy színes üveggel dekorált konyha hátfal üveg és edzett üveg készítést, megmunkálást. Tükör készítést egyedi méretre akár helyszíni beépítéssel ragasztással valamint egyéb üveges munkák kivitelezését, edzett üvegkészítését 4mm - 25 mm .-ig ill megmunkálását.

 

Működési  területünk:

Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Nagykovácsi, Mány, Páty, Remeteszőlős, Sóskút, Tata, Tárnok, Telki, Törökbálint. Ha nem találja itt az ön települését kérem hívjon minket +36 70 391 4030.

 

Telephelyünk: 2040 Budaörs, Kinizsi út 2 / Károly Király út 145  -ipari park D/45. Nem mindig tartózkodunk a telephelyen így kérjük mielőtt meglátogatna minket hívjon.

Ingyenes ajánlatkérés üvegcserére

Ajánlatkérő adatok

Üvegcserével kapcsolatos adatok

Hőszigetelt üveg típusa

Segítse munkánkat!

Fájlok böngészése
A méret limit az egyes file-okra: 500 MB

    Segítse munkánkat!

    captcha

     

    Budakeszi, Budaörs, Budapest, Biatorbágy, Bicske, Budajenő, Diósd, Etyek, Érd, Herceghalom, Mány, Nagykovácsi, Páty, Perbál, Remeteszőlős, Sóskút, Tárnok, Tata, Telki, Törökbálint, Zsámbék